Sikkerhed Og En Backupplan Er Nødvendig, Når Du Bruger Bredbåndsinternet

Hver gang du får adgang til internettet, udsætter du din computer for potentielle risici. Da folk ikke har tendens til ikke at blive for længe på en pc, når de har en opkaldsforbindelse, er de fleste ikke opmærksomme på truslen. Mange brugere er dygtige med sikkerhed og installerer ikke kun antivirussoftware, men også firewalls. I mellemtiden, hvis du også har brug for bredbåndsinternet af høj kvalitet i Danmark, skal du måske besøge https://bredbaand.me så hurtigt som muligt.

Betydningen af ​​en firewall, når du opretter forbindelse til en bredbåndstjeneste, kan ikke understreges nok. I modsætning til opkald, hvor brugere kan afbryde deres internetforbindelse og derefter utilsigtet også sikre deres pc, fordi de er offline, har bredbåndsbrugere ikke den luksus. De udsættes kontinuerligt for Net nasties. Så når du ikke overvåger din computer, hvorfor ikke få softwaren til at gøre det for dig. Det er op til dig, om du vil bruge en gratis firewall eller betale for det – de fleste antivirusudbydere tilbyder en slags firewall. Men uanset hvad, installer det. At have en bredbåndsforbindelse uden en firewall er en invitation til et sikkerhedsangreb.

Mens bredbåndsoperatører har ordninger til at gendanne deres internetklienter til netværksafbrydelser, løser dette ikke problemet med, hvad de skal gøre, når din bredbåndsforbindelse falder. Så hvis du flytter fra et almindeligt modem, er vores råd ikke at afinstallere det. Det kommer sandsynligvis til nytte, når du har brug for at sende en e-mail eller bruge Internettet, men du ikke kan oprette forbindelse, fordi ADSL-netværket er nede. Husk, DSL er stadig en nyinstalleret teknologi, for nogle operatører kan have nogle flaskehalse i deres indledende lanceringsfase.

Hvis du bruger et modem til at sende og modtage faxer, skal du huske på, at bredbånd slet ikke erstatter denne særlige funktion. Hvis du har en anden telefonlinje dedikeret til modemmet, kan du muligvis retfærdiggøre at droppe den og dele en linje til både telefonen og modemet.

En god plan for backup til tidspunkter, hvor din bredbåndstjeneste går ned, kan være at finde en internetudbyder, der tilbyder en forudbetalt opkaldskonto. På denne måde er du ikke låst i månedlige gebyrer for tjenester, du sjældent har brug for, men når du gør det, betaler du kun for det, du bruger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *