Fotolijst Collage Tips

Weet u niet zeker hoe u de lege ruimte op de muur kunt opvullen? Misschien kun je een collage van een fotolijst plaatsen. Fotolijstcollages zijn een leuke manier om muren te versieren, niet minder schattig dan wandtegels of behang. Door middel van fotolijstcollages kun je niet alleen één foto laten zien. Laat me al je favoriete foto’s zien! Maar als je het niet goed organiseert, ziet de collage van de grote fotolijsten er eigenlijk chaotisch uit en voelt de kamer krap aan. Hieronder staan ​​enkele tips die u direct in de praktijk kunt brengen. Het zorgt er niet alleen voor dat de muren er bijzonder uitzien, maar je kunt er ook herinneringen aan ophalen.

De juiste muurpositie kiezen
De eerste stap die u moet doen voordat u een fotolijstcollage installeert, is het bepalen van het deel van de muur. Kies een deel van de muur dat wijd open staat en aan voldoende licht wordt blootgesteld, bijvoorbeeld in de woonkamer. Zorg ervoor dat je ook een lege ruimte voor je fotolijstcollage hebt, zodat mensen de foto’s kunnen zien. Je hebt je collage tenslotte echt opgezet om met veel mensen te pronken, toch? Hang geen collages met fotolijsten op in gesloten gangen of trappen. Een ruimte van 1,5 tot 2 meter breed is prima, niet kleiner dan dat. U bent dus vrij om fotolijsten van verschillende formaten te installeren.

Kies een ontwerp voor een fotolijst
Het staat je in principe vrij om een ​​fotolijstcollage in welke vorm dan ook te ontwerpen. Diamant (diamant) en rechthoekige vormen worden meestal het vaakst gekozen. De opstelling is eenvoudig maar toch aantrekkelijk. De vorm van een hart, een piramide of de vorm van je initialen is niet minder goed. Als de muur niet ver van de trap verwijderd is, zorg er dan voor dat je ontwerp de hoek van de trap volgt. Om het gemakkelijker te maken, kun je misschien een touw en kopspijkers als marker gebruiken. Bij het maken van collages met fotolijsten, is een ding om in gedachten te houden dat u geen fotolijsten hoeft te kiezen die qua vorm vergelijkbaar zijn. Sommigen zeggen inderdaad dat de collage er mooier uit zal zien als de fotolijsten identiek zijn. Maar deze regels zijn geschikt voor afbeeldingen met een natuurthema, niet voor menselijke foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *