Andre design av Swivel

Både rullende og kran svivler er tilgjengelige i enten runde øye eller diamant øye design (fat svivler er vanligvis bare tilgjengelig med runde øyne). Noen sportsfiskere foretrekker diamantøyesvinger ettersom de tror at knuten vil forbli på plass på slutten av svivelen, mens andre foretrekker å holde seg til tradisjonelle runde øyesvinger. Hybrid- eller diaround -svivler er også tilgjengelige som har ett rundt øye og ett diamantøye. Hvis du vil se mer av Sealine products, bare gå til nettstedet vårt. Her noen svingbare design:

3-veis svivler: Dette er en av de mest populære andre typer svivel. De kommer vanligvis i fat svivel design og har form av en normal fat svivel med et ekstra øye lagt gjennom den sentrale delen slik at sportsfiskere kan legge til en tredje linje til svivelen. 3-veis svivler brukes ofte i lokkefiske og ved bruk av levende agn, selv om de også kan brukes i noen landrigger.

Cascade Swivels: En spesiell type svivel som inneholder et agnklipp. Den er designet slik at i flere krokrigger kan hver krok klippes ned på sitt eget agnklipp. Den øverste snuden klemmes til svivelen under som igjen klemmer seg til svivelen under den (de “kaskaderer” ned, derav navnet). Den endelige snoodklipsen til en vanlig agnklipp eller slagskjold. De er mest brukt til å lage tre krokrigger når du fisker over ren sandstrand etter flatfiskarter. Selv om konseptet med kaskadesvivelen høres litt komplisert ut, er det faktisk ganske enkelt og veldig effektivt.

Link Swivels: Dette er en generisk betegnelse for enhver svivel som har en kontakt festet til den. Det er et stort utvalg av lenksvivler tilgjengelig på markedet, for eksempel amerikanske snaps (fat -svivler med en snap -tilkobling), kranlås -svivler (kran -svivler med en sterk låsekobling festet), snapclips (rullende svivler med et enkelt metallklips festet) og et stort utvalg av andre lignende enheter. Lenke svivler er populære blant sportsfiskere som lokker fiske ettersom de lar spinnere byttes raskt og enkelt, selv om noen sportsfiskere bruker dem til raskt å bytte mellom rigger når agnfiske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *